Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Anunt neasteptat: un ministru din Guvernul Grindeanu transmite ca nu si-a dat demisia!

Anunt neasteptat: un ministru din Guvernul Grindeanu transmite ca nu si-a dat demisia!

Autor:

Aflat la Londra, ministrul Comunicatiilor – de la care se credea, pana acum, ca urma sa-si trimita demisia pe mail, dupa cum anuntase seful PSD- a transmis cat se poate de clar ca nu va face acest pas in alta situatie decat aceea in care premierul ii va cere un astfel de gest.

 

19113769 306395326475937 2712321304392029060 n jia Anunt neasteptat: un ministru din Guvernul Grindeanu transmite ca nu si a dat demisia!Printr-un mesaj amplu postat pe Facebook, joi seara, Augustin Jianu isi motiveaza decizia, dand de inteles ca gestul sau nu se poate traduce prin faptul ca se agata de fotoliul ministerial, ci ca e o chestiune de principiu si de respect pentru ideea de “echipa”. “Va asigur de pe acum ca nu am nicio adeziune pentru functia pe care o detin in prezent. Este suficienta solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentata in cel mai scurt timp. Insa vorbind din perspectiva unui minister care a schimbat, in ultimii 2 ani, nu mai putin de sase ministri, cred ca trebuie sa gandim constructiv si – mai ales – in favoarea cetatenilor romani. Cu alte cuvinte, trebuie sa cautam performanta si schimbare in bine, nu doar schimbare de dragul puterii si a discursului politic”, noteaza, printre altele, tanarul ministru.

sursa foto: Facebook/Augustin Jianu


1 Comentariu la Anunt neasteptat: un ministru din Guvernul Grindeanu transmite ca nu si-a dat demisia!

  1. maria

    Probabil ca si asta, daca e la ,,comunicatii, adica , ochiul si urechea, e baiat de baiat. Trebuia sa spuna cum a primit ordin.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!