AcasăPoliticaAntonescu, sanctionat dur de Diana Tusa

Antonescu, sanctionat dur de Diana Tusa

Crin Antonescu a depasit orice limita, considera Diana Tusa (foto jos)

Fosta penelista Diana Tusa condamna coborarea stachetei discursului lui Crin Antonescu sub buric, la nivelul lenjeriei intime.

Crin Antonescu a depasit orice limita, considera Diana Tusa (foto jos)
Diana Tusa

Luat de valul adrenalinei in primul sau conflict deschis cu Victor Ponta, Crin Antonescu s-a trezit vorbind despre ”chiloteii” liberalilor. ”PSD duc o viata buna cu aliatul lor PNL si Antonescu nu pentru ca ne-ar tremura chiloteii ca nu o sa ne mai sustina la prezidentiale, ci pentru ca acest Guvern si aceasta majoritate trebuie sa-si respecte cuvantul fata de romani”, a tunat liderul PNL, campion autodeclarat al ”bunului simt”.

Comentariul lui Antonescu a fost imediat taxat de Diana Tusa: ”Nu, nu sunt personajele unui nou film de animatie marca Animafilm! Sunt productiile verbale ale unuia dintre cei care se vor Presedinte al acestei tari. Destinatarul nu este vreun dusman, ci chiar partenerul cu care ar trebui sa guverneze tara. Dar… e mai simpla politica lui hais si cea, decat cea a responsabilitatii si a lucrului bine facut. Vor fi oare romanii gata sa inlocuiasca <<tiganca imputita>> cu <<parsivenia chiloteilor>>?”. Iar pana la rezolvarea ecuatiei prezidentiale. Tusa mai are o nedumerire: ”Printre atatea epitete si desuuri, ne mai guverneaza cineva?”.

author avatar
Simona Badulescu
1.015 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger