AcasăPoliticaAntonescu plateste oalele sparte de Chitoiu

Antonescu plateste oalele sparte de Chitoiu

Incapatanarea cu care insista sa-l promoveze pe Daniel Chitoiu l-ar putea costa scump pe  presedintele PNL Crin Antonescu. Deunazi,  liderul liberal si-a luat o papara zdravana de la colegii senatori, care i-au cerut socoteala pentru faptele ministrului de Finante.

Crin Antonescu este pus la zid de colegi din cauza prestatiei lui Daniel Chitoiu

Desi mai toti liberalii – parlamentari, primari, sefi de CJ – s-au plans de prestatia lui Daniel Chitoiu, presedintele Senatului continua sa-l tina in brate. Mai mult, pentru ca ministrul nu este niciodata de gasit, Antonescu este cel care incaseaza toate reprosurile.

Daniel Chitoiu

”Stam ca prostii pe la usi. Nu ne raspunde la telefon. Tot timpul este ocupat. Singura lui preocupare este sa-si puna apropiatii in functii. Am ajuns bataia lui de joc”, a afirmat un senator PNL, care a tinut sa-l avertizeze pe Crin Antonescu de faptul ca protejatul lui joaca stramb. ”Pesedistii au mai multa trecere la Chitoiu decat avem noi”, a mai precizat parlamentarul liberal. Ce-i drept, senatorii PNL au o parere la fel de inalta si despre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, pe care-l acuza ca ia masuri de capul lui si ca-i ignora. In consecinta, parlamentarii liberali i-au spus presedintelui Senatului ca refuza sa mai fie masa de manevra si sa gireze toate ineptiile ministrilor.

Senatorii liberali sunt nemultumiti de felul in care-i trateaza ministrii partidului

”Suntem buni doar atunci cand au nevoie de votul nostru. De multe ori nici nu dau pe la comisii sau pe la plen sa-si sustina proiectele, dar au pretentia sa le asiguram spatele”, a mai spus un senator PNL.

[poll id=”505″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger