AcasăPoliticaAntonescu nu il vrea pe Geoana in Guvern. Replica senatorului: "Sa invete...

Antonescu nu il vrea pe Geoana in Guvern. Replica senatorului: „Sa invete asta”!

La doar cateva ore dupa ce a aflat, ca si opinia publica, de altfel, ca liderul PNL, copresedinte al USL, a lasat sa se inteleaga cat se poate de clar ca nu il vrea in Guvern, Geoana a comentat declaratia lui Antonescu.

Social-democratul a trecut la taste si, prin intermediul unei cunoscute retele de socializare, si-a spus punctul de vedere cu privire la afirmatiile facute de catre presedintele PNL. Geoana sustina ca Antonescu mai are de invatat cand e vorba sa faca diferenta intre un simplu politician si un om de stat. „Proiectele bune pentru tara nu sunt pesediste sau liberale sau pedeliste. Guvernul Romaniei, ca si Presedintia sau Parlamentul, reprezinta mai mult decat suma partidelor sau politicienilor ce le ocupa vremelnic. Asta face diferenta dintre un simplu politician si un om de stat. Poate nu e prea tarziu ca domnul Antonescu sa invete asta”, suna mesajul postat de catre Mircea Geoana pe contul sau de Facebook.

Replica fostului ministru de Externe vine dupa ce, joi, Crin Antonescu puncta, conform b1.ro, faptul ca nu ia in considerare varianta ca Geoana sa ajunga sa faca parte din Guvernul USL si ca, in cazul in care colegii lui din PNL nu i-au comunicat acest lucru premierului, e doar vina acestora din urma, nicidecum a primului-ministru. „Daca liberalii din Guvern au avut stiinta de chestiunea asta si nu i-au spus domnului Ponta ca il poate numi pe domnul Geoana reprezentant al sau personal unde vrea, dar nu si al Guvernului din care facem parte, atunci e vina lor”, a sustinut liderul PNL.

504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger