AcasăPoliticaAntonescu, neiertator: Esti santajabil, nu te faci prim-ministru!

Antonescu, neiertator: Esti santajabil, nu te faci prim-ministru!

Facand referire la unul dintre subiectele care au starnit rauri de comentarii in spatiul public, in ultimele zile, in speta cel inregistrarilor cu deputatul Ghita prezentate de un post TV, fostul lider al PNL e de parere ca „trebuie luate nu ca adevar, neaparat, dar trebuie verificate”.

In clipa in care discutia a ajuns la unele aspecte sustinute de catre fostul deputat Ghita, intr-o inregistrare din deja faimoasa serie cu „dezvaluiri”, cum ca fostul premier ar fi fost santajat sa o numeasca pe Kovesi la sefia DNA, Crin Antonescu a transat un anume aspect. Chiar daca nu i-a rostit numele in mod concret, multi au inteles ca face referire la Victor Ponta, fostul sau coleg de la sefia Uniunii Social Liberale (USL). „Ca sa simplificam lucrurile, omul politic care cere votul cetatenilor si are o anumita putere de decizie, nu are nicio scuza. Raspunde pentru deciziile lui. Esti santajabil, nu te faci prim-ministru, esti prim-ministru, nu te lasi santajat. (…) Avem nevoie de politicieni puternici, care sa apere votul pe care l-au primit si sa-si asume deciziile pe care le iau”, a subliniat Antonescu, joi, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV.

Mai mult, fostul numar 1 in cadrul PNL-ului n-a trecut cu vederea faptul ca, in urma cu ceva ani, ar fi devenit clar un anume aspect, in privinta fostului sef al Guvernului. Si anume ca „era evident de mai multa vreme ca dl Ponta ia deciziile intr-un alt grup de oameni, pe care eu nu il cunosteam atunci (…) si nu acolo unde era normal si legitim sa le ia”, in speta la nivel de structura politica aflata la guvernare – USL.

307 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,daca este asa cum spune ANTONESCU ,in legatura cu spargerea USL-ului,inseamna ca VINOVAT DE TOT este VICTOR PONTA!!!!….cu toate ca simpatizez PSD!…..PONTA s-ar putea sa si fifacut „singur harakirii”….nu se poate ca TU sa discuti probleme importante in alt anturaj in afara de USL!….are dreptate CRIN cand spune ca TU ca prim-ministru NU discuti cu nimeni ,absolut ,daca esti NESANTAJABIL!!….daca esti ,nu te mai faci politician!!!….si eu il faceam vinovat pe CRIN !!!!….iata ca timpul NE arata adevarul!!!…un pensionar….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger