AcasăPoliticaAntonescu neaga orice problema: In PNL nu este niciun fel de conflict....

Antonescu neaga orice problema: In PNL nu este niciun fel de conflict. Suntem o echipa

Toate sunt bune si frumoase in PNL, la aceasta ora, lucru anuntat, cat se poate de clar, joi, chiar de Crin Antonescu.

Desi in ultimele ore s-a speculat ca in interiorul partidului ar avea loc discutii in contradictoriu, in special dupa ce ministrul Finantelor a sustinut refinantarea creditelor bancare, masura despre care atat Iohannis, cat mai ales Antonescu, au anuntat ca nu a fost discutata in PNL, respectiv in USL, liderul PNL a facut lumina in acest caz.

Ca sa fie lucrurile si mai clare, Antonescu a vorbit despre echipa din artidul pe care il conduce. „In PNL nu este niciun fel de batalie,  niciun fel de agitatie,  niciun fel de conflict. PNL se organizeaza la inceputul unui an extrem de important. Avem o Delegatie Permanenta, care va avea loc maine (vineri-n.r) si in care se vor discuta atat activitatea guvernamentala, cat si mutarile pentru perioada urmatoare. Suntem o echipa”, a declarat presedintele PNL.

Totodata, Antonescu a anuntat ca vineri va fi decisa succesorul lui Stroe la MAI, sustinand ca nu ar fi fost „convenit niciun nume”, in ciuda faptul ca s-a vehiculat ca propunerea liberalilor pentru Ministerul de Interne ar fi Sorin Frunzaverde.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger