AcasăPoliticaAntonescu: La PNL nu sunt de vina cantaretii, melodia e problema

Antonescu: La PNL nu sunt de vina cantaretii, melodia e problema

Fostul lider al liberalilor s-a ferit sa arate cu degetul in directia unor persoane care pot fi considerate responsabile pentru rezultatul obtinut de PNL la recentele alegeri, cel putin la nivelul Capitalei.

„In ceea ce priveste rezultatul acestor alegeri (…) va rog sa-mi permiteti sa fiu rezervat (…) se poate comenta in doua feluri, in tonul oficios (…) punem lumina pe aspectele favoravile (…) sau printr-o privire critica, severa (…) ceea ce eu consider ca nu e normal s-o fac”, a precizat Antonescu, seara trecuta, intr-o interventie la Realitatea TV.

Insa pe fondul rezultatelor slabe obtinute de liberali la Capitala – locul 3 in cursa pentru Primaria Generala si nicio primarie de sector castigata de candidatii PNL – Crin Antonescu a identificat si marea problema din tabara liberalilor. ” Eu nu discut despre demisiile altora (…) Nu mi se pare anormal ca liderii actuali ai partidului sa nu demisioneze, asta e Romania, foarte bine fac (…) Daca ma intrebati, sincer, la PNL nu sunt de vina cantaretii, melodia e problema. Stiti ca pot fi cantareti cu voci foarte bune, dar daca melodia nu le-o pune in valoare, nu se vede”, a punctat fostul lider al PNL.

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger