AcasăPoliticaAntonescu l-a reevaluat pe Basescu: Are opinii pertinente

Antonescu l-a reevaluat pe Basescu: Are opinii pertinente

Comentariile presedintelui Traian Basescu pe marginea crizei din USL l-au uns pe suflet pe liderul liberal Crin Antonescu, determinandu-l chiar sa salute iesirea publica a sefului statului.

Lui Crin Antonescu a inceput sa-i placa discursul presedintelui

Interventia presedintelui a alimentat orgoliul liberalilor. Desi nu vrea sa recunoasca faptul ca Basescu i-a dat o mana de ajutor, Crin Antonescu nu poate sa ascunda ca este in acord cu presedintele. ”Nu cred ca domnul Traian Basescu este cel mai dornic om din aceasta tara sa ne dea noua, liberalilor, mie sau domnului Ponta vreo mana de ajutor. Sa incepem, cum cred ca este corect, cu observatia pertinenta pe fond a presedintelui ca intr-adevar este o criza artificiala care ar trebui rezolvata cat mai repede, mai ales daca o corelam asa cum cu abilitate, dar si cu dreptate domnul Traian Basescu o face conjugand-o si raportand-o la perspectiva unor observatori externi in contextul fierbinte de la granitele noastre, din Ucraina”, a afirmat liderul PNL.

Consens si pe ASF

Traian Basescu sustine ca functia de premier i se potriveste de minune

Referindu-se la criticile pe care Traian Basescu le-a formulat la adresa Autoritatii de Supraveghere Financiara, Crin Antonescu a precizat ca partidul sau este dispus sa sustina o schimbare la nivelul ASF. ”Din punctul nostru de vedere, cel putin al PNL, n-avem niciun interes sa nu discutam aceste lucruri si sa le rezolvam, inclusiv daca este nevoie prin schimbarea conducerii acestei institutii”, a declarat liderul liberal. Un anunt care i-a produs frisoane presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu. In incercarea de a-si salva scaunul, Rusanu a ales sa pozeze in victima si sa lege criticile presedintelui de cazul ASTRA.  ”Remarcam ca acest atac fara precedent la adresa unei intregi institutii de supraveghere a statului roman vine in contextul in care ASF a luat o masura fara precedent in piata asigurarilor din Romania, solicitand deschiderea procedurii de redresare financiara prin administrator special pentru societatea ASTRA”, si-a pledat cauza seful ASF.

Seful statului se lauda singur

Dupa celebra afirmatie ”doamna, sunt perfect”, Traian Basescu si-a dat seama ca ar putea fi chiar ”extraordinar”. Si nu oricum, ci in postura de sef al Executivului. ”As fi extraordinar de bun ca prim-ministru, cu experienta pe care o am. Dar nu ma pregatesc pentru asta, asta este ce am acumulat in atatia ani”, a declarat presedintele. In context, Traian Basescu a vorbit si despre planurile sale de viitor: ”vreau sa cresc un partid care sa aiba ca obiectiv modernizarea statului”.

[poll id=”700″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.283 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger