AcasăPoliticaAntonescu l-a prins la inghesuiala pe Oprescu

Antonescu l-a prins la inghesuiala pe Oprescu

Razboiul maidanezilor i-a oferit lui Crin Antonescu prilejul de a pune tunurile pe Sorin Oprescu, un posibil prezidentiabil mult mai bine cotat decat el in sondaje.

Drama lui Ionut i-a permis lui Crin Antonescu sa dea de pamant cu Oprescu, posibil contracandidat in cursa prezidentiala
Spre deosebire de inaintasii sai, primarul Sorin Oprescu nu mai poate evita luarea unei decizii in delicata problema a cainilor maidanezi

Nici nu a apucat bine Sorin Oprescu sa propuna un referendum pe tema eutanasierii maidanezilor, ca liderul PNL a si sarit la atac: “Este inutil!”. Dornic sa-l desfiinteze pe Oprescu, Antonescu a mers pana la a-i da dreptate lui Traian Basescu: “Este mai logic ce a propus Traian Basescu (…) a fost singurul care a facut ceva concret, a propus Guvernului o OUG pentru a eutanasia cainii”. Odata respinsa ideea referendumului, liderul PNL a inceput sa critice modul in care este administrata Capitala, cu trimitere evident la edilul sef, Sorin Oprescu: “Rezolvarea problemei cainilor de pe strazi trebuia sa fie primul obiectiv al autoritatilor locale, inaintea curateniei sau a plantarii florilor. Avem noi legislatie pentru a nu avea caini pe strada? Raspunsul este da. De ce sa dau o ordonanta ca sa ma duc sa strang cainii, cand legislatia acum imi permite? Intrebarea pentru orice administrator este «ai un plan, ai un buget, ai calculat?»”. Iar ca sa fie clar ca responsabilitatea cade exclusiv in carca primarilor, cu Oprescu in frunte, Antonescu a conchis: “Cainii au ajuns sa omoare oameni in Romania pentru ca sunt pe strada, nu pentru ca se discuta in Parlament un tratament sau altul dupa ce animalele sunt prinse”.

Democrat-liberalii vor si ei sa-l eutanasieze politic pe Oprescu

Si PDL Bucuresti considera inutil referendumul propus de Oprescu. In plus, pedelistii cer, prin vocea lui Mihai Atanasoaie, demisia primarului general: “Oprescu este un las si principalul vinovat pentru drama cand un copil a fost omorat. Dupa cinci ani de mandat ne confruntam cu aceleasi probleme. Referendumul nu este decat o tergiversare iresponsabila a unei situatii care creeaza victime (…) Sorin Oprescu a avut la indemana toate parghiile pentru a gestiona problema cainilor fara stapan”.

Ionut a fost inmormantat ieri

Copilul ucis, pe 2 septembrie, de o haita de caini maidanezi, a fost inmormantat, ieri, la cimitirul Sfanta Vineri. Peste doua sute de bucuresteni, multi insotiti de copii, au venit sa aprinda o lumanare si sa-l conduca pe Ionut pe ultimul drum, de la capela Sfantu Gheorghe pana la cimitir. La inmormantarea propriu-zisa au participat doar familia si apropiatii.

[poll id=”590″]

author avatar
Simona Badulescu
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger