AcasăPoliticaCrin Antonescu isi prezice viitorul: ”Voi fi presedinte!”

Crin Antonescu isi prezice viitorul: ”Voi fi presedinte!”

Pe Crin Antonescu nu-l mai scoate nimeni din proiectul sau prezidential

Deranjat de vocile care-i prevestesc esecul in lupta pentru Cotroceni, Crin Antonescu sare peste candidatura si isi confera singur calitatea de presedinte.

Pe Crin Antonescu nu-l mai scoate nimeni din proiectul sau prezidential

”Eu nu mi-am depus acum si nu imi depun acum nicio candidatura. Eu, pur si simplu, nu vreau sa fiu candidat. Vreau sa fiu presedintele Romaniei! Si voi fi!”, a decretat Antonescu infata tineretului uselist, adunat de seniori la malul marii pentru a da astfel un semnal de unitate.

O unitate inexistenta in fapt, date fiind scandalurile care macina cea mai mare parte dintre filialele USL. Revenind la candidatul de serviciu al USL, Crin Antonescu, acesta si-a consumat o parte din energia stocata in concediul prelungit intr-un efort menit sa bage in capul asistentei ideea ca el si nimeni altul va fi viitorul presedinte. Si asta impotriva ”analistilor-ghicitoare, ghicitoarelor-analisti, astrologilor si vrajitorilor care se tin de mana si spun apasat ca pe o incantatie «Crin Antonescu nu va fi niciodata presedintele Romaniei»”, dupa cum si-a taxat adversarii seful liberalilor . La fel de adevarat este si ca Antonescu si-ar putea declina calitatea de candidat pentru simplu fapt ca el personal nu a tras in nicio campanie, obisnuit cum este ca altii sa munceasca pentru el. Sa nu uitam ca Andrei Chiliman si filiala PNL Sector 1 l-au propulsat, in 2008, in fotoliul de deputat, iar in 2012 senator a fost facut de Liviu Dragnea si pesedistii sai din Teleorman. In ceea ce priveste contributia candidatului Crin Antonescu in cele doua campanii pomenite, aceasta s-a limitat doar la cateva aparitii ”hors concours” in timpul unor mitinguri electorale.

Radu Mazare tinde sa dea crezare ”analistilor-ghicitoare” care nu-l vad pe liderul PNL pe tronul de la Cotroceni

Mazare nu da doi bani pe viitorul presedinte

Culmea este ca pesedistii par gata sa-i indeplineasca dorinta lui Crin Antonescu si sa-l scape de corvoada unei candidaturi prezidentiale. In context, se remarca si atitudinea lui Radu Mazare, pesedist neortodox care a tinut sa-i demonstreze lui Crin Antonescu ca nu da doua parale pe discursul lui. Concret, Mazare si-a luat alaiul de tinere, s-a postat in fata tribunei de unde Antonescu perora si a inceput sa se fotografieze cu toti tinerii amatori. Gest care, fara nicio indoiala, denota deosebitul respect pe care primarul Constantei il poarta de pe acum viitorului presedinte.

author avatar
Simona Badulescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger