AcasăPoliticaAntonescu imparte PDL in doua

Antonescu imparte PDL in doua

Pana sa divorteze oficial de PSD, Crin Antonescu a reusit sa genereze tensiuni in sanul partidului condus de Vasile Blaga.

Candidatura lui Crin Antonescu, subiect de disputa in PDL

A zgaltait din temelii USL, a impartit PNL in doua tabere – pro si anti iesirea de la guvernare, iar acum creeaza deranj si in PDL. Cu sau fara voia lui, Crin Antonescu a devenit subiect de controverse intre democrat-liberali.  Astfel, in timp ce liderii pedelisti se jura ca nu-l vor sprijini pe liberal la prezidentiale, voci din teritoriu sustin cu totul si cu totul altceva. ”PDL ar putea sprijini la alegerile prezidentiale din acest an un candidat al dreptei, altul decat Catalin Predoiu”, a aruncat bomba presedintele organizatiei PDL Botosani, Catalin Flutur.

Catalin Flutur sustine ca democrat-liberalii ar fi dispusi sa-l sustina pe liderul PNL la prezidentiale

”Daca dreapta va avea atunci, aproape de alegeri, un candidat mai bine plasat, il vom sustine pe cel mai bine plasat”, a mai declarat pedelistul. Mai mult, acesta a precizat ca o decizie politica in acest sens a fost luata deja in interiorul PDL si ca varianta Crin Antonescu este luata in calcul de democrat-liberali. De la centru, presedintele PDL Vasile Blaga da asigurari ca unicul candidat pe care partidul il va promova este Catalin Predoiu. ”Noi nu il vom sprijini pe domnul Crin Antonescu la prezidentiale. Avem propriul nostru candidat, care va castiga cursa prezidentiala. (…) Prin ce e Crin Antonescu diferit astazi de cel care a votat in «martea  neagra» ? Cu ce este PNL diferit astazi de cel din vara lui 2012?”, a conchis Vasile Blaga.

Vasile Blaga neaga orice apropiere de PNL

[poll id=”702″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger