AcasăPoliticaAntonescu ii raspunde lui Ponta: Nu poate face "cu forta" numirile

Antonescu ii raspunde lui Ponta: Nu poate face „cu forta” numirile

La scurta vreme dupa ce premierul Ponta a anuntat ca, in cazul in care are „ok-ul” lui Crin Antonescu, va trimite in cursul acestei zile propunerile celor patru ministri catre Presedintie, cu Iohannis ministru de Interne, liderul liberalilor a comentat aceasta declaratie a colegului sau de la conducerea Uniunii Social Liberale (USL).

Intrebat daca e de acord cu planul anuntat de Ponta, respectiv cu trimiterea catre Cotroceni a variantei cu Iohannis pentru portofoliul Internelor, fara insa a face referire la postul de vicepremier, presedintele liberal a replicat: „Premierul nu va putea face aceasta numire, pentru ca nu o va poate face cu forta”.

Anterior, Ponta precizase, la bilantul Jandarmeriei, la care a fost prezent marti dimineata, ca va trimite cele patru propuneri pentru ministere – Interne, Finante, Sanatate si Economie- catre Cotroceni, in cazul in care va avea aprobarea copresedintelui USL. Nimic, insa, despre postul de vicepremier pentru Iohannis, care sa vina „la pachet” cu cel de ministru.

Citreste si: Ponta a anuntat ca azi il propune pe Iohannis la Interne. N-a spus nimic de postul de vicepremier

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger