AcasăPoliticaAntonescu, cu referire la plecarea din fruntea Senatului: Mi-am dat demisia pentru...

Antonescu, cu referire la plecarea din fruntea Senatului: Mi-am dat demisia pentru ca nu sunt Zgonea

In contextul mult-asteptatului – de catre pesedisti, in primul rand- anunt privind plecarea din fruntea Camerei a fostului pesedist Zgonea, fostul numar doi in stat, din postura de lider al Senatului, a facut o precizare esentiala.

Pe fondul rezultatelor obtinute de liberali la recentele alegeri si a faptului ca s-a vehiculat ca actualilor lideri li s-a cerut sa demisioneze, fostul presedinte al PNL a facut, seara trecuta, intr-o interventie telefonica la RealitateaTV, cateva precizari, una dintre ele fiind aceea ca nu se intoarce in politica.

Printre altele, Antonescu s-a oprit si asupra plecarii din functia de presedinte al Camerei a fostului social-democrat Valeriu Zgonea. Moment in care a amintit un episod din 2014, cand – dupa cum foarte multi isi amintesc -a anuntat, de la tribuna Parlamentului, faptul ca alege sa demisioneze. Se intampla ulterior destramarii USL-ului, alianta care il sustinuse politic in aceasta postura. „Se discuta daca Ponta e pus sau nu presedinte la Camera Deputatilor sau daca Zgonea pleaca de acolo sau nu. Apropo de o alta demisie pe care mi-am dat-o din fruntea Senatului si care nu a fost inteleasa de catre unii nici pana acuma. Mi-am dat demisia pentru ca nu sunt Zgonea, pentru ca venisem acolo pe o majoritate care nu mai exista si in politica aceste lucruri se respecta. Asta pot sa spun”, a tinut sa lamureasca parlamentarul liberal.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger