AcasăPoliticaAntonescu a ramas fara consilierul de campanie pentru prezidentiale, Niels Schnecker

Antonescu a ramas fara consilierul de campanie pentru prezidentiale, Niels Schnecker

Crin Antonescu

Liderul liberalilor a ramas fara unu dintre membrii de baza ai echipei de campanie pentru scrutinul prezidentiale. Consultantul politic Niels Schnecker a ales sa plece din randul team-ului lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu

Cateva luni. Atat a durat colaborarea dintre Antonescu si Niels Schnecker. Vestea ca acesta din urma a ales sa paraseasca team-ul de campanie al lui Antonescu a fost confirmata chiar de catre copresedintele USL, luni. Fara sa vrea sa dea detalii in legatura cu motivele plecarii lui Niels Schnecker, liderul liberal a sustinut ca, in ciuda faptului ca nu mai colaboreaza la campania pentru alegerile privind sefia statului, la care Antonescu urmeaza sa candideze din partea Uniunii Social Liberale, cei doi se vor respecta in continuare. „Da, (colaborarea-n.r) va inceta, dar asta nu inseamna ca relatia de amicitie si de respect dintre mine si domnul Schnecker va inceta. Activitatea domniei sale in calitate de consilier va inceta. Am avut o colaborare buna, colaborarile incep si se termina, probabil va face si el cunoscut acest lucru. Nu e nimic de cautat in spatele unei decizii foarte simple”, a sustinut Crin Antonescu.

(foto: Antena 3)

Cat priveste persoana care il va inlocui pe  Schnecker in calitate de consultant politic al liderului liberal, pentru campania prezidentiala, Antonescu nu a anuntat, deocamdata niciun nume, rezumandu-se sa spuna doar atat: „vom vedea”. Presedintele PNL anunta, vara trecuta, mai precis in luna iunie, ca Schnecker, la acea vreme colaborator al postului TV Antena 3, unde realiza o emisiune, se va alatura echipei sale de campanie pentru prezidentialele din acest an.

444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger