AcasăPoliticaANI, cosmarul liberalilor

ANI, cosmarul liberalilor

Aristotel Cancescu sustine ca ANI a devenit o problema pentru liberali

Activitatea inspectorilor de integritate baga spaima in alesii Partidului National Liberal, acestia solicitand sprijinul presedintelui Crin Antonescu.

Aristotel Cancescu sustine ca ANI a devenit o problema pentru liberali

”Chestiunea cu ANI, daca nu intervine ceva legislativ, poate deveni o problema” . Avertismentul vine din partea presedintelui CJ Brasov, Aristotel Cancescu, si a fost transmis liberalilor in cadrul sedintei Biroului Politic.

”Sa stiti ca actiunea a fost politizata! (…) Ne-au scos in fata pe mine si pe Klaus  Iohannis, nu stiu de ce, desi eu sunt victima colaterala si cred ca el a fost vanat – eu sunt victima colaterala. (…)  Dar sunt si alte cazuri in care au fost scosi in fata numai cei de la PNL, primarii, presedintii sau vicepresedintii PNL. Aceasta problema trebuie luata foarte in serios”, a mai precizat Cancescu, potrivit site-ului pesurse.ro.  In asentimentul sefului CJ Brasov  a fost si liderul liberal Crin Antonescu, acesta sustinand ca penelistii sunt hartuiti de ANI. ”Vedem cu totii cum continua in forma noua povestea coincidentelor. Eu va reamintesc ca in zona politica de varf activitatea ANI este monocolora de o buna bucata de vreme: Hellvig, Mihalache, Silaghi si ati mai fost dumneavoastra (Cancescu – nr), Iohannis si probabil ca vor mai fi”, a afirmat Antonescu.

author avatar
Victor Paun
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger