AcasăPoliticaAndrei Gerea a picat in mijlocul unui razboi politic

Andrei Gerea a picat in mijlocul unui razboi politic

Ministrul Andrei Gerea e obisnuit, se pare, cu „modul de viata” impus de Gazprom prin taierea neanuntata a gazelor

Noul ministru al Economiei, liberalul Andrei Gerea, a avut parte de o ceremonie fulger de depunere a juramantului. Partea buna, Gerea nu a fost dascalit de presedintele Traian Basescu, asa cum au patit-o alti ministrii.

Andrei Gerea a depus juramantul intr-o atmosfera ostila

Din cauza tensiunilor dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe de o parte, si Traian Basescu si Crin Antonescu de cealalta parte, Andrei Gerea nu s-a putut bucura de momentul sau de glorie. Odata incheiat juramantul, presedintele i-a urat succes si si-a vazut de drum, nu inainte de a schimba cateva vorbe cu ministrii liberali Radu Stroe si Eugen Nicolaescu. Marele absent a fost presedintele Senatului, Crin Antonescu, pe care Administratia Prezidentiala se pare ca ”a uitat” sa-l invite. Decizia s-a vrut a fi un soi de pedeapsa pentru faptul ca, la ceremonia in care Ramona Manescu a depus juramantul, liderul PNL a plecat fix in momentul in care seful statului si-a inceput discursul.

Desi Antonescu a mai lipsit si de la alte evenimente de gen, motivand ca nu-l recunoaste ca presedinte pe Traian Basescu, lipsa unei invitatii i-a iritat la culme pe liberali, care s-au grabit sa condamne ”incalcarea protocolului”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger