Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ancheta la Permise: doi lucratori vizati in cazul fostului ministru Sova

Ancheta la Permise: doi lucratori vizati in cazul fostului ministru Sova

Autor:

Noul caz Tariceanu – cum e considerata de multi povestea ajunsa orele trecute la urechile opiniei publice – e verificat la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Ilfov.

 

ancheta Ancheta la Permise: doi lucratori vizati in cazul fostului ministru Sova

Deputatul i-a facut si o poza fostului reprezentant al Guvernului (foto: captura Facebook)

Dupa ce un parlamentar USR a adus in discutie faptul ca fostul senator PSD ar fi fentat randul la Permise si ca ar fi fost ajutat de un angajat al Directiei in cauza, la nivelul institutiei a fost inceputa o ancheta.

“Inca de ieri”, din cate mentioneaza, vineri, resprezentantii SPCRPCIV, care au si anuntat o prima concluzie, si anume ca “din verificarile efectuate a rezultat faptul ca doi lucratori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Ilfov, respectiv DRPCIV ar fi facilitat efectuarea unei operatiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane“.

In comunicatul cu pricina se doreste a se sublinia, insa, un anumit aspect: “nicio persoana cu functie de conducere nu a avut cunostinta de aceasta situatie”.

Ce care a adus in discutie intreaga poveste a fost deputatul userist Cornel Zainea, care venise sa-si schimbe permisul si l-a recunoscut pe Sova. “Este o zi normala de joi in care merg sa-mi schimb permisul auto ce va expira in aceasta luna. Pare destul de aerisit; semn bun imi zic, dupa scandalul cu Tariceanu, cei de la Politie, au luat masurile necesare pentru a fluidiza cererile. (…) Aveam 5 persoane in fata, 2 ghisee erau functionale. Asadar un timp de asteptare foarte mic. Deodata surprind o scena care imi taie rasuflarea: un domn care presupun ca e un angajat la DRCPIV, il baga scurt in fata pe cineva venit de curand. Incerc sa imi amintesc fata teribil de cunoscuta a VIP-ului, apoi dintr-o data ma luminez: Dan Sova, chiar el!”, a notat, printre altele, Zainea pe Facebook, fara sa uite sa mentioneze ca el nu si-a rezolvat problema, pentru ca i-ar fi lipsit “vreo doua copii xerox”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!