AcasăPoliticaAnastase: ONG-urile responsabile cu protectia animalelor isterizeaza si atat

Anastase: ONG-urile responsabile cu protectia animalelor isterizeaza si atat

Roberta Anastase considera ca si ONG-urile responsabile cu protectia animalelor sunt vinovate pentru condamnarea maidanezilor la moarte

Roberta Anasase acuza organizatiile care se ocupa cu protectia animalelor ca nu au facut mai nimic pentru maidanezi in atatia ani.

Roberta Anastase considera ca si ONG-urile responsabile cu protectia animalelor sunt vinovate pentru condamnarea maidanezilor la moarte

”ONG-urile pentru animale, in afara, scuzati-ma ca sunt asa de dura, dar este o realitate, de istericale, nu au facut nimic, cea mai mare parte dintre ele”, a sustinut deputatul PDL, precizand totodata ca ea personal s-a abtinut si nu a votat legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan.

In context, Roberta Anastase a apreciat ca, pe langa institutiile si organizatiile care nu si-au facut treaba, vinovati de situatia in care s-a ajuns sunt si detinatorii de caini de rasa comuna, care nu-si sterilizeaza animalele si scapa de pui aruncandu-i pe strazi, marind astfel numarul maidanezilor. ”Problema este sa pornim de la cauza, ca daca nu oprim productia, tu degeaba faci un carnagiu la nesfarsit”, a conchis Roberta Anastase.

author avatar
Simona Badulescu
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger