Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Analiza privind Pilonul II. Precizarile premierului Tudose

Analiza privind Pilonul II. Precizarile premierului Tudose

Autor:

Aflat la Neptun, alaturi de conducerea PSD, Mihai Tudose a facut, vineri, mai multe precizari cu privire la Pilonul II de pensii, despre care s-a reiterat ca acesta nu se va desfiinta.

 

premier 1 Analiza privind Pilonul II. Precizarile premierului TudoseSi anume ca “s-a constatat ca randamentul la Pilonul I, care are ca reper salariul mediu pe Romania, este mult mai mare decat randamentul obtinut la Pilonul II”. Urmare a acestor constatari, s-a cerut sa se faca o statistica. “Din aceasta cauza am solicitat, si a fost si decizie politica, Ministerului de Finante ca impreuna cu cei de la sistemul de pensii sa faca o analiza sa vada daca nu cumva este oportun sa facem, cel putin in acesti ani cand cresterea economica este foarte mare si randamentul pentru banii romanilor pentru pensii este mult mai mare la Pilonul I, sumele care se varsa la Pilonul I sa fie un pic mai mari decat cele care se varsa la Pilonul II”, a punctat Tudose, care a incheiat subliniind un alt aspect pe aceeasi tema: “ceea ce este deja acolo ramane acolo, doar ca, daca e mai bine pentru romani, vom da mai multi bani la Pilonul I”.


1 Comentariu la Analiza privind Pilonul II. Precizarile premierului Tudose

  1. ROMANIA TREZESTE-TE

    UNDE IN LUME MAI EXISTA PESTE 1500 DE LEGI NECONSTITUTIONALE elaborate DE HOTI PENTRU HOTI SI C.C.R. sau AVOCATUL POPORULUI sa taca ca porcii in papusoi??? În ultimii 27 de ani ECONOMIA TARII A FOST DISTRUSA SI AVUTIA NATIONALA INSTRAINATA, datoria țării a crescut de la ZERO IN 1990 la peste 100 de miliarde de euro, iar peste 4 milioane de romani au fost siliti sa emigreze. De ce SI CUM s-a ajuns aici? Este poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat si au infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUNEZEESC care sa aduca fericirea mult asteptata si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, etc si trebuie recuperata cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PT CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI VOR SA VA VADA…???…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!