Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Analiza lui Ponta: In jurul Romaniei lucrurile merg prost. Nu cred ca avem o alta sansa

Analiza lui Ponta: In jurul Romaniei lucrurile merg prost. Nu cred ca avem o alta sansa

Autor:

Pana sa ajunga sa faca o declaratie care a atras multora atentia, in privinta situatiei sale in PSD, in speta aceea ca e gata sa-si depuna demisia in alb, iar Liviu Dragnea sa o foloseasca, cand va crede de cuviinta, Victor Ponta s-a referit si la tematica europeana, pe fondul prezentei celor doi sefi de Palate la Bruxelles.

 

12065985 1032238306816056 8166811580969398419 n ponta 720x464 Analiza lui Ponta: In jurul Romaniei lucrurile merg prost. Nu cred ca avem o alta sansaIn primul rand, Ponta s-a aratat nemilos la adresa primului om in stat. “Oricum dl Iohannis va vota ce spune Germania, la Consiliul European”, a sustinut fostul premier. “Nu va mai exista Europa unita”, considera Ponta, care crede ca “singura sansa a Romaniei este sa ne alaturam Grupului de la Visegrad”. Chiar si asa, fostul sef al Guvernului spune ca “nu ne vom alatura ca s-tem fricosi si avem lideri lasi”.

Cum, insa, vede aceasta optiune ca singulara, avand in vedere ca “in jurul Romaniei lucrurile merg prost”, Ponta sustine ca ar fi gata sa faca – si cat mai rapid- un astfel de pas. “As face cerere maine sa ne alaturam Grupului de la Visegrad – pe persoana fizica, deputatul Ponta –  nu cred ca avem o alta sansa decat stand cu alti vecini ai nistri care au si ei un pic de curaj si de demitate. Stand tot timpul in genunchi si cu domnul Iohannis care voteaza dupa cum vine faxul de la Berlin pierdem timpul, despre ce sa discutam”, a conchis Ponta.


2 comentarii to Analiza lui Ponta: In jurul Romaniei lucrurile merg prost. Nu cred ca avem o alta sansa

  1. Andrei

    Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: andrei.ghita94@yahoo.com

  2. cobe

    Pontakule frustrat,dupa ce ti-ai dat demisia din fruntea guvernului,de la presedentia partidului,ce mai vrei acum? du-te nene in grupul de la Visegrad,daca erai hotarat de ce nu te-ai dus cand erai premier? cred ca esti ajutat din spate sa agiti apele in fostul tau partid,din partea mea fa-l praf si pulbere,reusita de a-l distruge este direct proportionala cu gandurile,intentiile si corectitutidea ta trecuta,actuala si viitoare,adica zero barat.Se vede ca esti santajat cu multe de actionezi haotic si fara noima,anormal.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!