AcasăPoliticaAnaliza lui Ponta: Avem relatii, respect ZERO/Iohannis merge pe la reuniuni si...

Analiza lui Ponta: Avem relatii, respect ZERO/Iohannis merge pe la reuniuni si mese oficiale unde mananca pe gratis

Ponta, „ejectat” de la Palatul Victoria chiar de cumătru

Recenta vizita a sefului MAE la DNA l-a facut pe fostul prim-ministru sa se dezlantuie , pur si simplu, pe subiectul politicii externe a Romaniei (apanajul principal al sefului statului) din ultima perioada, mai exact de la instalarea in functie a presedintelui Iohannis.

„De aproape doi ani Romania nu are deloc politica externa – merge Dl Iohannis pe la reuniuni si mese oficiale unde mananca pe gratis si recita cum noi suntem mai europeni decat toti europenii si mai NATO decat toti cei din NATO ; face o poza si pleaca la Sibiu!”, sustine Ponta, pe Facebook.

De parca nu ar fi fost destul de acida analiza sa pana la acel moment, Ponta si-a continuat radiografia acestui aspect tracand in revista cum anume vede relatiile Romaniei cu statele vecine, dar nu numai. „De fapt avem relatii ZERO cu vecinii din regiune / avem influenta ZERO in Uniunea Europeana si intelegem ZERO din ce vrea Administratia Trump sa faca in zona noastra / si mai ales avem respect ZERO de la toti partenerii care ne considera niste slugi fara initiative si fara personalitate!”, crede Ponta.

Bomboana pe coliva acestei situatii pare a fi, cel putin din cate scrie fostul premier in mesajul respectiv, chemarea in fata procurorilor a actualului sef de la Ministerul de Externe, Melescanu fiind audiat ca martor in ancheta emiterii OUG 13, intre timp abrogata. „Si ca sa intarim aceasta situatie „sublima” am decis sa aplicam solutia „romaneasca ” pentru toate problemele – Ministrul De Externe la DNA!!!! Ce ghinion pe tara asta ….”, incheie, pe o nota ironica, Ponta.

431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger