AcasăPoliticaANAF clarifica situatia casei pierdute de Iohannis

ANAF clarifica situatia casei pierdute de Iohannis

La cateva zile de cand Curtea de Apel Pitesti a respins contestatia in anulare formulata de familia Iohannis, reprezentantii Fiscului vin cu precizari importante despre statutul imobilului situat in centrul Sibiului.

Si anume, explica faptul ca respectiva constructie nu a intrat inca in proprietatea statului, urmare a faptului ca situatia imobilului constituie obiectul unui proces pe rol, la Tribunalul Sibiu.

Situatia arata astfel: avand in vedere ca, dupa rectificarea de carte funciara, in acte proprietari ai casei pentru care a luptat in instanta actualul cuplu prezidential figureaza doua persoane- soti si sotie- care, insa, au decedat in urma cu 50 de ani. Mai exact, reprezentantii Fiscului au precizat, pentru Digi 24, ca „in urma motivarii hotararii judecatoresti pronuntate de Curtea de Apel Pitesti, prin care a fost respinsa contestatia in anulare formulata de reclamantii Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta si Iohannis Klaus Werner, se va solicita din nou notarului competent sa procedeze la emiterea unui supliment al certificatului de mostenitor al Statului Roman pentru imobilul din Sibiu, strada Nicolae Balcescu, n.r 29, judetul Sibiu”.

foto: Facebook

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger