AcasăPoliticaAmintire din Prahova. Ponta sustine ca a intalnit-o pe Kovesi la podgoria...

Amintire din Prahova. Ponta sustine ca a intalnit-o pe Kovesi la podgoria lui Ghita

Nu doar deputatul Ghita acrediteaza ideea unei presupuse prietenii cu actuala sefa a DNA-ului, ci si fostul premier Ponta.

Si spunem acest lucru pe fondul unor declaratii facute de catre fostul coleg de partid si amic cu Sebastian Ghita, pentru Antena 3. Chiar seara zilei in care sefa DNA sustinea hotarat urmatorul lucru -„nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita”-, Ponta a parut sa sustina o cu totul alta versiune, de vreme ce a povestit – intr-un interviu ce va fi difuzat in cursul acestei seri, la televiziunea mentionata -un episod datand de acum aproximativ cinci ani.

In care apar atat numele lui Ghita, cat si al Laurei Kovesi, dar si o asa-zisa intalnire intr-un cadru neprotocolar, undeva in judetul Prahova. „Prima data in viata mea, cand m-am intalnit cu doamna Kovesi, intr-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghita – nu acasa ci, are, nu stiu daca o mai are acum -avea o podgorie intre Ploiesti si Mizil. Acolo m-am intalnit prima data cu doamna Kovesi, in 2011”, a sustinut fostul premier.

Ar mai fi de mentionat ca declaratia facuta deunazi de Laura Kovesi a lasat loc de interpretari in opinia multora, in sensul ca nu lamureste daca ar fi putut exista o „prietenie” inainte ca parlamentarul sa intre in vizorul DNA-ului, institutia pe care Kovesi o conduce incepand cu anul 2013.

397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger