Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Amanare in cazul cererii DNA pe numele lui Bejinariu. MOTIVUL

Amanare in cazul cererii DNA pe numele lui Bejinariu. MOTIVUL

Autor:

Cererea DNA in cazul Bejinariu n-a fost votata nici marti, cauza fiind trimisa din nou de la plen la Comisia Juridica, fiind invocat un “incident procedural”.

 

603908 217119281755650 98658936 n bejinariu 720x480 Amanare in cazul cererii DNA pe numele lui Bejinariu. MOTIVULCel care a dat explicatiile pentru un astfel de pas a fost chiar presedintele forului din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, care a anuntat ca “incidentul procedural” implica faptul ca raportul Comisiei Juridice a fost realizat anul tercut, cand Parlamentul avea o alta structura, iar componenta forului includea reprezentanti ai PPDD si nu ai USR, in conditiile in care acestia din urma, desi se afla in componenta actuala a forului, nu au putut avea un cuvand de spus.

“Nu avem o porcedura de continuare. Solicit liderilor de grup sa ceara retrimiterea la comisie pentru a rezolva acest incident de procedura”, le-a transmis Nicolicea deputatilor, de la tribuna salii de plen. Iar cererea sa a primit 80 de voturi “pentru” si 31 “contra”.

Asadar, cererea DNA-ului- formulata in noiembrie anul trecut – de incuviintare a inceperii urmaririi penale pe numele deputatului PSD Eugen Bejinariu, formulata in dosarul “Microsoft”, va ajunge din nou pe masa Comisiei Juridice in perioada urmatoare.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!