AcasăPoliticaAmanare buget. Discutie Grindeanu-Iohannis. Anuntul premierului

Amanare buget. Discutie Grindeanu-Iohannis. Anuntul premierului

Bugetul e gata, cu toate acestea aprobarea lui se amana, in lipsa unui aviz, care ar trebui sa vina din directia Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Cum sedinta CSAT-ului va avea loc abia martea viitoare, la pranz, unda verde din directia Guvernului se va putea da abia dupa aceasta reuniune. De altfel, premierul a si anuntat, in debutul sedintei de vineri, unul amant cu peste 4 ore fata de ora anuntata initial, faptul ca „imediat” dupa ce se va incheia CSAT-ul va avea loc si sedinta de Guvern pentru aprobarea Bugetului.

„Noi am terminat proiectul de buget, avem tot ceea ce inseamna avize, mai este nevoie, in schimb, de un aviz – avizul CSAT. Am avut o discutie, astazi, mai dupa-masa, cu dl presedinte Klaus Iohannis, am sperat la un parcurs asa cum a fost parcursul, spre exemplu, anul trecut, cand in 9 decembrie s-a adoptat proiectul legii bugetului si s-a trimis catre Parlament si in 10 decembrie a fost CSAT pentru avizare. Am sperat. Va anunt ca sedinta CSAT va fi marti la ora 12.30, de fapt inteleg ca a fost un anunt public din partea instititutiei prezidentiale”, a anuntat Grindeanu, de la Palatul Victoria.

„Ne dorim cu totii, cred, sa avem un buget pentru Romania cat mai repede adoptat de Parlament”, a conchis Grindeanu.

author avatar
Cristina Stefan
459 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dupa ce mi-am dat seama ca procurelul general este foarte putin acoperit sau recrutat,vad ca si in guvernul,al carui prim esti, da semne ca are acoperiti destui,descopera-i si domnia ta si anihileaza-i caci altfel te vor executa ei.Succes si noroc in continuare,ca ai nevoie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger