AcasăPoliticaAlina Gorghiu si-a depus mandatul: "recunosc victoria PSD-ului"

Alina Gorghiu si-a depus mandatul: „recunosc victoria PSD-ului”

„Votul covarsituor s-a dus inspre PSD, dati-mi voie sa recunosc victoria PSD-ului”, a declarat sefa PNL, inainte ca Alina Gorghiu sa confirme zvonurile care au circulat intens in ultimele ore in privinta sa, si anume ca ar fi gata sa paraseasca fotoliul de lider al liberalilor.

In sensul in care sefa PNL si-a anuntat decizia de a-si depune mandatul la conducerea Partidului National Liberal. Nu inainte de a preciza ca sunt si alti lideri care isi asuma rezultatul slab de la alegerile parlamentare. „I-am informat ca pentru mine nu exista alt gest decat cel al depunerii mandatului. A fost o onorare pentru mine sa fiu presedintele PNL timp de doi ani de zile, sa colaborez cu toti colegii mei si ii asigur ca voi face asta in continuare (…) Sunt si alti lideri din conducerea partidului care-si asuma aceeasi atitudine”, a mentionat Gorghiu, fara, insa, sa dea vreun nume.

Totodata, Gorghiu a anuntat ca in cursul zilei urmatoare va avea loc Biroul Politic National si ca are in vedere convocarea „rapid” a Conventiei Nationale, in vederea alegerilor interne. Pana atunci, insa, tot in cursul zilei urmatoare va fi decisa conducerea interimara. „E nevoie de o noua conducere legitima (…) Am convingerea ca vom depasi acest soc electoral (…) si vom merge mai departe”, a conchis liberala.

182 afisari

2 COMENTARII

  1. D-na ALINA GORGHIU!!……daca este adevarat ca CIOLOS „ne-a vandut pana in 2023 la FMI ,care va coditiona accesarea noastra la fondurile europene „inseamna ca dumneavoastra STITI de aceasta vanzare si trebuie sa EXPLICATI POPORULUI cine a cerut acest lucru…deoarece a-ti fost SEFA PNL-ului care l-a sustinut pe CIOLOS…daca NU ,veti avea o mare problema ,mai mare ca a lui PONTA si DRAGNEA ,pe carepe nedrept ii tot faceti „penali”!!!….auzi ,bai nene ,CIOLOS asta dupa ce ca NU a facut nimic ,NE mai si vinde ca pe „animale” la FMI pana in 2023…..un pensionar ,saturat de experimentele astea cu FMI-sti…care vin la noi cu „pantofii rupti in talpa „si pleaca milionari…fiti romani adevarati …

    • Alina,nu avea ce cauta in politica!La casa cu felinar rosu ,ii era locul!Cum poate PNL sa promoveze la conducerea sa asemenea scursuri ale societati??Cine isi pune viata in mana unei persoane /cacarau,Blaga,Alina/compromise,deja???Se mai astepta si rezultate fantastice!!De vreti sa aveti succes,munca,munca si iar munca,pe toate planurile !!Castigati increderea oamenilor prin munca ,seriozitate,inplicare directa in viata oamenilor,in bunastarea ,sanatatea si educatia lor!!!Ani trec,noi batem pasul pe loc,daca nu cumva regresam rapid!!Sa fiu roman?Sa fim romani!!Ce ar trebui facut sa iesim din intunericul instalat de un criminal??La o masina exista un volan,la o societate este necesar un lider!!Care si unde il gasim?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger