AcasăPoliticaAlina Gorghiu, premierul din umbra lui Catalin Predoiu

Alina Gorghiu, premierul din umbra lui Catalin Predoiu

Gura lui Teodor Atanasiu bate fundul liberalilor. Ca sa reparea relatia cu fostii pedelisti, grav afectata de declaratiile lui Atanasiu, penelistii s-au apucat sa-i jure credinta lui Catalin Predoiu. Voci din mediul politic sustin insa ca liberalii au jurat stramb, din moment ce pentru Palatul Victoria se incalzeste de ceva vreme Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, varianta de premier despre care vorbeste toata scena politica

Catalin Predoiu nu va depasi niciodata statutul de „premier desemnat”. Faptul ca acesta nu va conduce un viitor guvern PNL nu mai este o surpriza pentru nimeni, nici macar pentru Predoiu, care a inteles intr-un final ca a pierdut batalia in fata Alinei Gorghiu. O batalie  infirmata de liberali la nivel oficial,  dar care este intens comentata pe la colturi. Despre acesta „rotire de cadre” vorbeste si Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential considerand ca varianta Gorghiu-premier nu este chiar rea. „Desi Catalin Predoiu este un tip pregatit si un politician care a crescut mult in ultimii ani, nu e potrivit pentru functia de premier.

Catalin Predoiu si-a luat gandul de la Palatul Victoria

Se vorbeste in partid ca si Gorghiu este o varianta. Sincer va spun ca o vad din 2017 mai potrivita ca sef al unui cabinet liberal, chiar daca mai are multe de invatat pana atunci”, a afirmat Lazaroiu.

[poll id=”1.000″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger