AcasăPoliticaAlina Gorghiu, la Curtea de Apel

Alina Gorghiu, la Curtea de Apel

Liberala a ajuns in aceasta dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. A fost audiata- in calitate de martor- in dosarul lui Mihail Vlasov.

UPDATE: La iesirea de la instanta, Gorghiu a lamurit ca a fost vorba despre o audiere – mai exact despre o depunere de marturie-  scurta, de doar cateva minute, timp in care a explicat judecatorului de caz ceea ce stie despre speta in cauza. „Am fost martor in dosarul legat de initiativa legislativa privind preluarea Registrului Comertului de la Ministerul Justitiei catre Camera de Comert si industrie”, a precizat Gorghiu.

Totodata, liberala a tinut sa clarifice si un alt aspect vehiculat in spatiul public in cazul de fata:  „Aceasta initiativa (legislativa-n.r) nu mi-a fost data sau sugerata de catre cei de la Camera de Comert, ci unul dintre colegii parlamentari a venit cu aceasta initiativa. Repet, nimic senzational in ea.”

–-

Din cate anunta televiziunile de stiri, co-presedinta PNL a facut declaratii in fata magistratilor in privinta cauzei in care fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a ajuns in instanta, dupa ce intr-o prima faza a intrat atentia procurorilor anticoruptie. De altfel, va reamintim ca Gorghiu a vorbit si cu anchetatorii DNA in aceasta speta, ajungand sa fie audiata la Directia Nationala Anticoruptie.

Mai precis, Vlasov a fost trimis in judecata de DNA pentru ca ar dat mita unui ales al neamului in vederea sustinerii unui proiect de lege care ar fi facut posibila trecerea Oficiului National al Registrului Comertului in subordinea Camerei de Comert si Industrie, Vlasov aflandu-se, la momentul respectiv, in fruntea CCI. Este vorba despre un proiect de act normativ sustinut de liberali.

657 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger