AcasăPoliticaAlegeri parlamentare. Dragnea sustine ca demisioneaza daca PSD-ul nu iese pe primul...

Alegeri parlamentare. Dragnea sustine ca demisioneaza daca PSD-ul nu iese pe primul loc

Mai sunt cateva saptamani pana cand se va da startul campaniei electorale pentru parlamentare, insa chiar si asa, discutiile in privinta apropiatelor alegeri tin prima pagina a agendei politicienilor.

Odata ce s-au definitivat si inscris listele de candidati, deunazi fiind data limita, tot ce le ramane de facut liderilor principalelor partide de pe scena politica autohtona este sa incerce sa convinga electoratul sa vina la vot si sa le aleaga reprezentantii, la Camera si la Senat, in speranta ca vor obtine majoritatea dorita in viitorul legislativ.

Tot cu gandul la castigarea alegerilor sta si seful PSD. Care, pe tiparul presedintelui unic al PNL-ului, Alina Gorghiu, care se declara recent dispusa sa paraseasca fotoliul de la conducerea formatiunii, in cazul in care liberalii nu vor forma viitorul Executiv, a invocat, vineri, o eventuala demisie. Insa care s-ar concretiza doar in cazul in care nu vor fi social-democratii cei care se vor bucura de castigarea scrutinului legislativ. „Eu imi voi da demisia daca PSD-ul nu castiga alegerile. E o chestiunea fireasca la noi”, a sustinut Dragnea, intr-o conferinta.

author avatar
Cristina Stefan
240 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor IMPOSTORI persoane fara constiinta si fara scrupule, fara CARACTER care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde fara dificultati afectat grav viitor Ro. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat, un semidoct nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese (MAFIE) care poate prin mijloace meschine neortodoxe sa gadile instinctele primare ale disperatilor, sa “orienteze” si sa conduca “populatia fara orizont” ca pe o turma de animale. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger