AcasăPoliticaAlegeri locale 2016. Traian Basescu: "Am votat pentru oameni politici noi"

Alegeri locale 2016. Traian Basescu: „Am votat pentru oameni politici noi”

Campania de sprangere de semnaturi se va desfasura pana in iunie, atat pe strazile din Bucuresti, cat si din tara

Fostul sef al statului a mers, alaturi de sotia sa, la sectia de votare, in cadrul alegerilor locale 2016. Sotii Basescu au parasit unitatea de invatamant in cadrul careia si-au exprimat optiunea electorala in urma cu doar cateva minute.

Inainte sa plece de la sectia de votare, Traian Basescu a precizat in fata presei ca a votat pentru „oameni politici noi”, dar si ca spera ca oamenii vor merge la vot si, in mult clamata lupta contra coruptiei, ii vor taxa ei insisi pe aspirantii la functiile de primar din cadrul acestui scrutin care au probleme cu legea. „Sper foarte mult ca aceste alegeri locale vor fi momentul in care electoratul din Romania, avand stampila in mana, va elimina el partidul sau candidatii care au dosare penale. (…) sunt foarte multi candidati de primari care au dosare penale. Este momentul ca romanii sa spuna ‘stop’ „, a sustinut Basescu.

Va amintim faptul ca, din cate au anuntat reprezentantii Biroului Electoral Central (BEC), pana la ora 10, au votat 7, 93% dintre romanii inscrisi pe liste, cea mai ridicata prezenta fiind in Teleorman -13, 33%, iar cea mai scazuta in Bucuresti- 4, 36%.

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger