AcasăPoliticaAlegeri anticipate pentru legea antifumat!

Alegeri anticipate pentru legea antifumat!

Deputatul Daniel Fenechiu ii avertizeaza partidele amatoare de dizolvarea Parlamentului ca este suficient sa-si convinga trei parlamentari sa fumeze in institutie, de restul urmand sa se ocupe celebra lege antifumat.

In cautarea hibelor legii antifumat, Daniel Fenechiu a descoperit secretul lui Polichinelle: parlamentarii nostri habar n-au ce voteaza

Adversar declarat al formulei in care Parlamentul nostru a decis sa lupte contra fumatului, Daniel Fenechiu a studiat atent legea, pentru a vedea cum poate fi amendata. Dupa ce s-a crucit bine, Fenechiu a detaliat pe Facebook ce a descoperit. ”Am constatat ca, daca nu modificam legea actuala, am putea reusi ceea ce Iohannis si societatea civila cer – in opinia mea motivat, de o buna bucata de vreme: dizolvarea Parlamentului. Astfel, potivit art 10 lit b (din legea antifumat – n.r.), daca organele de aplicare a legii – politisti, ISU, jandarmi, vor constata trei incalcari succesive a interdictiei de a fuma in incinta Parlamentului s-ar putea ajunge la «sanctiunea complementara de inchidere a unitatii». Mai pe romaneste, trei parlamentari pot – incalcand legea pentru o cauza nobila, sa genereze alegeri anticipate”, a povestit Fenechiu, inainte de a trage o amara concluzie: ”Umor romanesc”.

author avatar
Simona Badulescu
1.142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger