AcasăPoliticaAla micu' se da mare: PC nu fuzioneaza cu nimeni!

Ala micu’ se da mare: PC nu fuzioneaza cu nimeni!

Liderul PC, Daniel Constantin, exclude hotarat varianta fuzionarii cu orice alt partid, atata vreme cat conservatorii vor fi pastoriti de el.

Liderul PC, Daniel Constantin, exclude hotarat varianta fuzionarii cu orice alt partid, atata vreme cat conservatorii vor fi pastoriti de el. Precizarea a fost facuta in contextul informatiilor referitoare la o fuziune care ar paste PC-ul, cu PLR-ul lui Calin Popescu Tariceanu. ”Nu a intrat niciodata in discutie asa ceva si nu se va intra in discutie cat voi fi eu presedinte al PC - sa facem o fuziune cu partidul lui Tariceanu sau cu partidul lui Ponta sau cu partidul altcuiva (...) Discutiile cu partidul domnului Tariceanu au avut la baza o colaborare parlamentara si atat, nimic mai mult”, a pus Constantin lucrurile la punct. In plus, Daniel Constantin a tinut sa bata obrazul marilor partide, pe care le acuza sa s-au ”servit” fara jena din PC: ”Oameni care au fost promovati de partidul asta, asa mic cum este el, azi sunt prin alte partide. Daca ma uit la PNL, la PSD, la alte partide, vad ca PC a fost o pepiniera de oameni importanti pentru aceste partide”.

Precizarea a fost facuta in contextul informatiilor referitoare la o fuziune care ar paste PC-ul, cu PLR-ul lui Calin Popescu Tariceanu. ”Nu a intrat niciodata in discutie asa ceva si nu se va intra in discutie cat voi fi eu presedinte al PC – sa facem o fuziune cu partidul lui Tariceanu sau cu partidul lui Ponta sau cu partidul altcuiva (…) Discutiile cu partidul domnului Tariceanu au avut la baza o colaborare parlamentara si atat, nimic mai mult”, a pus Constantin lucrurile la punct. In plus, Daniel Constantin a tinut sa bata obrazul marilor partide, pe care le acuza sa s-au ”servit” fara jena din PC: ”Oameni care au fost promovati de partidul asta, asa mic cum este el, azi sunt prin alte partide. Daca ma uit la PNL, la PSD, la alte partide, vad ca PC a fost o pepiniera de oameni importanti pentru aceste partide”.

 

author avatar
Simona Badulescu
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger