AcasăPoliticaAgresiv cu o tanara, in plina strada! Fost candidat PNL la primarie,...

Agresiv cu o tanara, in plina strada! Fost candidat PNL la primarie, pe faras din partid

Odata ce la urechile opiniei publice au ajuns atat relatarea incidentului in sine, cat si fotografii cu ipostaza in care s-a trezit o femeie din Bistrita, care a ajuns sa aiba de-a face cu furia unui reprezentant al filialei locale a PNL-ului, dupa ce i-a lovit masina cu piciorul, pe o trecere de pietoni, liberalii, in frunte cu co-presedinta Gorghiu, au reactionat.

In primul rand, ierarhic vorbind, va prezentam reactia Alinei Gorghiu, facuta publica prin intermediul contului ei de Facebook, in cursul zilei de vineri. „Barbatul care a agresat o femeie in plina strada, in Bistrita, va fi exclus din PNL ca urmare a incidentului. Oamenii de genul acesta nu au nicio scuza si nu au nimic in comun cu PNL. Celei care i-a fost victima ii cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Ma bucur ca a avut curajul sa faca public incidentul. Sper ca autoritatile sa-si faca treaba si sa inlature orice dubiu ca ar incerca sa-l favorizeze pe agresor”, a tinut sa sublinieze liberala, facand trimitere si la anuntul filialei locale a PNL-ului.

Care filiala, prin intermediul unui comunicat, mentioneaza faptul ca „Biroul Politic Judetean al PNL Bistrita-Nasaud se delimiteaza categoric de orice act de violenta asupra unei persoane, cu atat mai mult asupra unei femei”, dar si ca „Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primaria Sieu-Odorhei, sunt de o gravitate exceptionala, inacceptabile si nu pot fi sub nicio forma tolerate de Partidul National Liberal. Drept urmare, in cel mai scurt timp, Biroul Politic Judetean al PNL se va intruni in sedinta de urgenta cu propunerea de excludere din partid, in conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut”.

Sotul femeii a fost cel care a facut public incidentul, pe o retea de socializare. CITITI AICI versiunea sa si vedeti si mai multe FOTOGRAFII din momentul respectiv.

sursa foto:facebook.com/cristian.c.constantinesc

author avatar
eNational
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger