AcasăPoliticaAglomeratie la pasapoarte. Sefa MAI a cerut explicatii, doi directori au prezentat...

Aglomeratie la pasapoarte. Sefa MAI a cerut explicatii, doi directori au prezentat scuze

Dupa ce a facut ordine in minister, Carmen Dan are misiunea de a gasi un “loial” la conducerea DGIPI

A fost sedinta, miercuri, la sediul Internelor, pe tema aglomeratiei din ultimele zile, aparute la eliberarea de pasapoarte.

UPDATE: E de mentionat faptul ca, in cursul dupa-amiezii, mai multe masini inmatriculate la MAI au preluat oamenii care au ales sa plece de la sediul din Pipera pentru a merge la cel din Amzei, unde nu era aglomeratie.

Concret, Carmen Dan i-a chemat in sedinta atat pe directorul Directiei Generale de Pasapoarte, cat si pe cel al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Celor doi li s-a alaturat si prefectul Capitalei.

„Doamna ministru a cerut explicatii in legatura cu situatia creata in zilele de 14 si 15 august, cand o initiativa menita sa vina in sprijinul cetatenilor a fost umbrita de probleme organizatorice”, a transmis purtatorul de cuvant al MAI, la finele intrevederii cu pricina.

Monica Dajbog a mentionat faptul ca in cele doua zile au fost preluate nu mai putin de 2.478 de cereri. Dar si ca la sediul din Pipera „accesul publicului s-a facut cu o intarziere de aproximativ 15 minute din cauza unor probleme de comunicare intre conducerile celor doua directii care isi desfasoara activitatea in respectiva cladire, cea de pasapoarte si de inmatriculari vehicule. Desi problemele cu accesul au fost remediate intr-un interval de 15 minute, acestea au fost de natura sa creeze disconfort cetatenilor care asteptau sa depuna documentele fapt pentru care directorii celor doua directii isi cer in mod public scuze”.

Nu in ultimul rand, din directia MAI s-a mai transmis faptul ca ministrul Dan a cerut unele masuri, inclusiv o solutie din partea conducerii Directiei Generale de Pasapoarte menite sa se reduca aglomeratia la sediul din Pipera, unde se elibereaza pasapoarte pentru cetatenii din Bucuresti si din Ilfov.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger