AcasăPoliticaAdrian Severin, prima reactie dupa condamnare: "o farsa judiciara"

Adrian Severin, prima reactie dupa condamnare: „o farsa judiciara”

Dupa cum era de asteptat, fostul europarlamentar nu a primit deloc bine decizia instantei, mai exact vestea ca va ajunge la inchisoare.

„O farsa judiciara, este inadmisibil sa se dea o asemenea sentinta (…) fara sa mi se prezinte probe”, a declarat Severin, din masina cu care a plecat de la domiciliul sau, la scurta vreme de la aflarea sentintei definitive, pronuntate de judecatorii de la Curtea Suprema, conform careia are de ispasit patru ani de detentie.

Intrebat daca se teme de inchisoare, Adrian Severin a negat vehement o astfel de varianta. „Bineinteles ca nu”, a replicat fostul politician, pe un ton vizibil iritat.

Inainte de a se indrepta catre sediul politiei, pentru a se preda, Severin si-a gasit timp sa scrie un mesaj si pe Facebook. „Sentinta a fost pronuntata. Comedia s-a terminat. Mai precis acest act al comediei. Asa cum ma asteptam, ceea ce a inceput ca o farsa jurnalistica s-a sfarsit printr-o farsa judiciara. Aceasta nu a fost lupta dintre cinste si coruptie, ci dintre patrie si dusmanii ei. Intr-o colonie nu exista stat de drept”, acuza politicianul.

Va amintim faptul ca miercuri s-a pronuntat sentinta definitiva in cazul lui Severin, fostul ministru fiind acuzat de DNA de trafic de influenta si luare de mita. (DETALII AICI)

300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger