AcasăPoliticaAdrian Nastase, prima postare dupa eliberare: "Ma re-obisnuiesc sa nu mai aud...

Adrian Nastase, prima postare dupa eliberare: „Ma re-obisnuiesc sa nu mai aud dimineata sunetele celor doua usi de metal”

La doua zile dupa ce a parasit penitenciarul Jilava si s-a intors in mijlocul celor dragi, aflat in resedinta familiei de la Cornu, fostul premier s-a asezat in fata calculatorului pentru a le transmite un mesaj celor care i-au fost alaturi si i-au transmis ganduri de incurajare, in perioada cat a fost inchis, dar si dupa ce a fost eliberat conditionat.

Nastase povesteste ca, in timp ce vineri a ales sa nu raspunda la mesajele primite si sa-si petreaca timpul doar cu familia, sambata a decis sa-si astearna cateva ganduri intr-o postare pe blogul sau. Le-a marturisit celor care il apreciaza ce a citit in perioada in care a fost in spatele gratiilor, dar mai ales ca acum incearca sa-si scoata din gand un anume sunet, pe care il auzea in fiecare dimineata, in rastimpul in care a fost la Jilava. „Ma re-obisnuiesc sa nu mai aud dimineata sunetele celor doua usi de metal care ramaneau inchise pe timpul noptii. Ma re-obisnuiesc sa nu mai aud, din curtea de plimbare, injuraturi sordide. A fost inca o incercare…”, dezvaluie fostul prim-ministru.

Totodata, Adrian Nastase a tinut sa le multumeasca celor care i-au fost alaturi in perioada grea pentru el si familia sa. „Mesajele voastre, pe blog sau pe Facebook, m-au insotit in aceasta calatorie prin “desert””, isi incheie Nastase postarea denumita, sugestiv, „Acasa”.

Va reamintim ca fostul premier a parasit detentia joi seara, dupa ce magistratii ilfoveni au mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4, incuviintand eliberarea conditionata a fostului sef al Guvernului, care a executat o treime din pedeapsa la care a fost condamnat in cele doua dosare in care a fost cercetat – „Zambaccian” si „Trofeul calitatii”.

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger