AcasăPoliticaAdjunctul secretarului de stat al SUA vine la Bucuresti. Intrevedere Nuland-Iohannis, la...

Adjunctul secretarului de stat al SUA vine la Bucuresti. Intrevedere Nuland-Iohannis, la Cotroceni

Adjunctul Secretarului de Stat american pentru Afaceri europene si euroasiatice, Victoria Nuland va ajunge in cursul acestei zile la Bucuresti, in cadrul primei sale vizite oficiale de la alegerea lui Klaus Iohannis in fruntea statului roman.

De alftel, inaltul oficial american urmeaza sa aiba o discutie cu seful statului, Intrevederea dintre Victoria Nuland si Klaus Iohannis este programata sa aiba loc miercuri dimineata, la Cotroceni, dupa cum a anuntat in urma cu scurt timp Administratia Prezidentiala.

Intalnirea oficiala dintre presedintele Iohannis si oaspetele american va incepe la ora 9 si va aborda, printre altele, subiectul consolidarii parteneriatului strategic dintre cele doua tari. „In centrul discutiilor se vor afla consolidarea parteneriatului strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii si dezvoltarea dimensiunii economice prevazute in parteneriat. Vizita prilejuieste si un schimb de evaluari privind securitatea din regiune si din Europa”, se mentioneaza in comunicatul Presedintiei.

Precedenta vizita la Bucuresit a adjunctului Secretarului de Stat american in Bucuresti a avut loc in ianuarie anul trecut. La acea data, Nuland a discutat, printre altii, cu presedintele Basescu, dar si cu seful Diplomatiei romane, Titus Corlatean.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger