AcasăPoliticaAcuze la nivel inalt: "PSD-ul tinde spre o dictatura!"

Acuze la nivel inalt: „PSD-ul tinde spre o dictatura!”

Membrii Partidului Social Democrat s-au reunit vineri in sedinta Comitetului National Executiv.

PSD-istii se pregatesc pentru Congresul de duminica, Congres la care vor avea loc alegeri pentru functiile inalte din partide.

Urmeaza sa fie alesi 14 vicepresedinti si noul presedinte executiv al partidului. Pentru ultima functie se bat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, Constantin Nita si Ecaterina Andronescu. Au existat probleme cu candidatura Ecaterinei Andronescu, insa pana la urma s-a decis sa i se permita sa candideze, desi a depasit ora limita de depunere a candidaturii.

Pentru o functie de vicepresedinte ar fi vrut sa candideze si Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, dar acesta a decis, in cele din urma, sa-si retraga respectiva candidatura.

Oprisan ii acuza pe sefii din PSD ca „partidul tinde spre o dictatura”. „Specialitatea mea este sa lupta impotriva celor cu tendinte de dictatori. Din cauza unei decizii eronate, am decis sa nu mai candidez. Nu-mi trebuie functia de presedinte al partidului pentru ca sa ii reprezint pe vrancenii mei dragi, pe romani, in ceea ce stiu sa faca”, a fost mesajul transmis de Marian Oprisan.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger