AcasăPoliticaActorii Alexandru Arsinel si Vasile Muraru s-au alaturat UNPR

Actorii Alexandru Arsinel si Vasile Muraru s-au alaturat UNPR

alexandru arsinelCum arată Alexandru Arșinel după problemele medicale pe care le-a avut. Marele actor, de nerecunoscut! - FOTO

Colegi de teatru, cei doi au ales sa incerce si un alt rol, de aceasta data pe scena politicii autohtone. Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si-a marit randurile cu doua dintre cele mai cunoscute nume ale breslei actoricesti din sfera comediei.

alexandru arsinelDovada faptului ca nu doar oamenii politici, ci si fostii marti sportivi, cum sunt Anghel Iordanescu, actualul selectioner al tricolorilor, fostul fotbalist de la nationala, Rica Raducanu, sau fstul mare jucator de tenis, Ilie Nastase, precum si medici sau economisti au ales, in ultima perioada, sa se alature formatiunii conduse de Gabriel Oprea stau si adeziunile celor doi actori – colegi pe scena Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, de pe Calea Victoriei.

Vasile Muraru

De marti incepand, Arsinel si muraru s-au inscris in UNPR, confirma reprezentantii formatiunii, intr-un comunicat, in care se mai specifica faptul ca „UNPR este un partid al usilor deschise si isi doreste ca tot mai multe personalitati sa se implice activ in viata politica, sprijinind interesul national si valorile nationale romanesti”.

 

author avatar
Cristina Stefan
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger