AcasăPoliticaA luat frica opozantilor! Blaga inghite ”broasca” Ungureanu

A luat frica opozantilor! Blaga inghite ”broasca” Ungureanu

De cand stie ca adversarii au la dispozitie un nou partid, Vasile Blaga parca l-ar vrea pe Razvan Ungureanu in siajul PDL

Zvonurile referitoare la iminenta aparitie a unui Partid Popular nou-nout, condus de contestatarii sai, l-au determinat pe Vasile Blaga sa ia in calcul o colaborare cu Razvan Ungureanu.

De cand stie ca adversarii au la dispozitie un nou partid, Vasile Blaga parca l-ar vrea pe Razvan Ungureanu in siajul PDL

Dupa alegerile din 2012, la care Razvan Ungureanu nu a confirmat sperantele electorale puse in el, Vasile Blaga a demonstrat clar ca n-are niciun chef sa se incurce cu fostul premier. Mai intai repunem pe picioare PDL-ul si abia dupa discutam de aliante si colaborari – a fost raspunsul stas dat de Blaga ori de cate ori era intrebat de Ungureanu & Comp. Culmea coincidentei, lui Blaga i s-a redeschis apetitul unei discutii cu Razvan Ungureanu, pe tema coagularii dreptei dambovitene, taman ieri, zi cand se zvonea ca disidentii din PDL intentioneaza sa puna la punct planul preluarii Partidului Popular.

Razvan Ungureanu ar prefera sa aiba deasupra acoperisul PDL-ului, la viitoarele alegeri

Ce-i drept, liderul democrat-liberal a precizat din start ca ramane pe aceeasi pozitie, si anume ca PDL este jupanul pe dreapta esicherului politic: ”O sa ma intalnesc cu dansul (Ungureanu – n.r.) astazi (ieri – n.r.), dar pozitia noastra este clara si am spus-o de fiecare data: noi dorim coagularea fortelor de dreapta in jurul PDL, fara nicio urma de aroganta. Chiar si domnul Ungureanu, mai nou si domnul Moisescu spun despre noi ca, e o realitate: suntem cel mai mare partid din Romania membru al PPE si, desigur, atunci cand discuti de liste comune si de candidati comuni e bine sa vezi care este aportul fiecarei structuri care doreste o astfel de abordare”.

author avatar
Simona Badulescu
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger