Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » A laudat decizia lui Grindeanu de a face schimbari in Guvern. Iohannis: aceasta miscare este una buna

A laudat decizia lui Grindeanu de a face schimbari in Guvern. Iohannis: aceasta miscare este una buna

Autor:

Pe langa clasica, deja, urare de “succes” adresata fiecarui nou ministru care a venit la Cotroceni pentru a depune juramantul, de aceasta data fiind vorba despre patru astfel de numiri, Klaus Iohannis a facut o apreciere la adresa schimbarilor alese in cadrul Cabinetului Grindeanu.

 

ioh 1 A laudat decizia lui Grindeanu de a face schimbari in Guvern. Iohannis: aceasta miscare este una bunaReferindu-se la “prima remaniere guvernamentala”, presedintele a tinut sa precizeze urmatoarele aspecte, imediat ce – in ordine- Tudorel Toader (Justitie), Alexandru Petrescu (mediul de Afaceri), Mihai Tudose (Economie) si Rovana Plumb (Fonduri Europene) au parcurs pasii necesari investirii in noile functii: “circumstantele sunt deosebite si cred ca aceasta miscare este una buna. Dna ministru, domnilor ministri va doresc succes, un mandat bun”. Ulterior, Klaus Iohannis a adaugat “inteleg aceasta remaniere – ca o miscare de intarire a echipei guvernamentale”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!