AcasăPoliticaA inlaturat orice dubiu: Liviu Dragnea sustine ca nu vrea sa fie...

A inlaturat orice dubiu: Liviu Dragnea sustine ca nu vrea sa fie prea curand premier

Daca despre varianta unei eventuale remanieri a Guvernului a precizat cat se poate de clar ca nu e luata in calcul in interiorul Partidului Social Democrat, pe motiv ca Ponta e si in continuare sprijinit de formatiunea sa, Liviu Dragnea nu a stat prea mult pe ganduri nici cand a fost vorba sa clarifice un alt zvon: acela ca ar urma sa ajunga, la anul, la Palatul Victoria.

Cat priveste aceasta informatie vehiculata in spatiul public in ultimele zile, respectiv cea a variantei ca Dragnea insusi sa ajunga in fruntea Guvernului, in conditiile in care Ponta nu ar mai fi premier, fostul ministru a sustinut, joi seara, la Romania Tv, ca nici macar nu isi pune problema sa ocupe o astfel de functie, pentru ca prioritatea sa ar constitui-o conducerea partidului, respectiv postura in care a fost votat la finele saptamanii trecute, la alegerile interne, la care a obtinut 97% din voturile pesedistilor.

Asadar, in momentul in care a fost intrebat in privinta proiectelor pe care le are, pentur anul viitor, Dragnea a pus accent pe activitatea de la PSD. „Sper sa fiu in continuare in fruntea partidului. Nu vreau sa intru in Guvern. Nu vreau sa fiu sub nici o forma premier (…) Consider ca daca mergi in Guvern, te ocupi mai putin de partid”, a tinut sa puncteze social-democratul a carui alegere in fruntea PSD-ului urmeaza sa fie validata la Congresul de duminica.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger