AcasăPoliticaA dat o prima tema noii echipe de conducere a PSD. Dragnea:...

A dat o prima tema noii echipe de conducere a PSD. Dragnea: „Nu ati fost alesi sa fiti sefi in partid”

La doar o zi de cand Congresul a validat alegerea sa in prima functie in partid, respectiv rezultatul votului din 11 octombrie, Dragnea a condus o prima sedinta a Biroului Politic National, la care au participat si ex-liderul Ponta, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, precum si presedintele UNPR, Gabriel Oprea.

In cadrul acestei prime reuniuni in aceasta noua formula, Dragnea a parut mai pus pe treaba ca oricand. Le-a cerut membrilor echipei de conducere a formatiunii seriozitate in exercitarea atributiilor noilor functii – de presedinte executiv, respectiv vicepresedinte-si a dat deja o prima tema membrilor BPN, anuntandu-i ca au la dispozitie cateva zile pentru a pune pe hartie ideile unui proiect politic, care sa fie gata pana saptamana viitoare si pe care l-ar vrea dus la indeplinire de catre semnatari. „De astazi ne apucam de treaba (…) Nu ati fost alesi sa fiti sefi in partid, (…) ci sa fiti in prima linie de munca si de actiune politica”, le-a transmis, pe un ton cat se poate de categoric, liderul PSD reprezentatilor formatiunii, prezenti la sedinta.

Va reamintim ca din noua echipa de conducere a partidului fac parte atat Valeriu Zgonea, in calitate de presedinte executiv, cat si Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Georgian Pop, Ionut Vulpescu, Nicolae Banicioiu, Viorel Stefan, Gheorghe Simion, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana, cei 14 vicepresedinti ai PSD.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger