Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » A anuntat chiar la bilantul DNA ce se intampla cu cererea de suplimentare a personalului

A anuntat chiar la bilantul DNA ce se intampla cu cererea de suplimentare a personalului

Autor:

A facut mai multe precizari la sedinta in cadrul careia sefa DNA a adus in discutie, in linii mari, statistica activitatii institutiei in cursul anului trecut.

 

15781709 1024220591023042 6566081064782493076 n ministru 720x480 A anuntat chiar la bilantul DNA ce se intampla cu cererea de suplimentare a personaluluiInsa poate printre cele mai atent urmarite declaratii facute de catre sefa interimara de la Ministerul Justitiei a fost cea legata de cresterea numarului personalului DNA-ului. “Va aduc astazi o veste buna. In aceste zile, am transmis (..) spre avizare solicitarea dvs. existenta inca de la inceputul anului 2016, motivata de suplimentarea schemei de personal, avand in vedere necesitatea asigurarii suportului tehnic in investigarea cauzelor de competenta DNA urmare a adoptarii OUG 6/2016”, a explicat Ana Birchall.

In alta ordine de idei, la fel cum au facut, in prima faza, sefa DNA-ului, dar si presedintele Iohannis, ambii in cadrul discursurilor sutinute joi, la Cercul Militar National, si Ana Birchall a pus accent pe necesitatea recuperarii prejudiciului – in cazul dosarelor in care au fost date decizii definitive ale instantei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!