AcasăPolitica6 candidati la parlamentare, colaboratori ai Securitatii

6 candidati la parlamentare, colaboratori ai Securitatii

Numele cantaretului-candidat, cel mai cunoscut din lista celor 6

Cu doar cateva zeci de ore inainte ca procesul de vot la parlamentare sa inceapa, din directia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii s-au anuntat sase nume de aspiranti la un fotoliu de senator, sau, dupa caz, de deputat, care ar fi avut legaturi cu fosta politie politica din perioada comunista.

Numele cantaretului-candidat, cel mai cunoscut din lista celor 6

Despre cei 6 se mentioneaza ca au fost fie colaboratori, fie lucratori ai fostei Securitati, in cazul lor existand hotarari definitive ale instantei, drept urmare suspiciunile ce au planat, la un moment dat in cazul lor au fost probate in fata magistratilor. Cele mai multe nume de pe lista de candidati aflati in aceasta situatie sunt candidati ai Partidului Romania Unita (PRU) – 3, fiind urmari de 2 candidati ALDE si unul de la PMP.

Concret, conform CNSAS, este vorba despre Alexandru Andrei, candidat in Capitala, despre Samuel Calota – Teleorman, Ion Ganea- Tulcea, Victor Manole- Covasna, Anton Teodor Popovici – Vaslui si cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda, candidat din partea PRU, pentru Diaspora. Conform CNSAS, doar Ganea ar fi fost declarat lucrator al Securitatii, restul fiind colaboratori.

Ar mai fi de precizat faptul ca, prin intermediul aceluiasi comunicat facut public joi, reprezentantii CNSAS mentioneaza ca verificarile candidatilor la parlamentare continua.

sursa foto: Facebook/Gheorghe Turda

419 afisari

2 COMENTARII

  1. Aici este provocarea anului!
    Cu adevarat motivant!
    Echipa dinamica!
    Trebuie acum sa incerci!
    Vrei sa incepi o afacere cu tinta Hollywood?
    Oferta irezistibila!
    Alegerea excelenta!
    Cea mai buna alegere!
    Cere INFO la adresa sorincostel2015@gmail.com

  2. acest personaj sinistru, lipsit de caracter , oportunist si tuipetstdoreste sa mi reprezinte copii mei in parlament ruisine ma refer la acest monstru g turda o mizerie ca persoana

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger