AcasăPolitica”Guvernul meu”, format din ”functionari bruxellezi de categorie inferioara”

”Guvernul meu”, format din ”functionari bruxellezi de categorie inferioara”

Obsedat de consolidarea institutiilor timp de un deceniu, Traian Basescu a decis sa schimbe foaia si sa pledeze pentru drepturile omului

Dupa ce a tocat tehnocrat cu tehnocrat, Traian Basescu a decis ca Executivul pus de Klaus Iohannis este ”un guvern inutil”.

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca si-a facut guvern din tehnocrati de mana a doua

Traian Basescu il ia peste picior pe actualul presedinte, spunand ca acesta si-a facut ”guvernul meu” din functionarii bruxellezi second-hand. Ca sa-si demonstreze teoria, Basescu trece in revista gafele facute de ministrii lui Ciolos. ”O doamna ministru ne spune ca sunt tari in care se traieste si cu 1 – 2 dolari pe zi. O doamna ministru ne spune ca respectarea drepturilor fundamentale garantate de Constitutie este un lux. Un domn ministru ne spune ca este mai ieftin sa importam decat sa continuam a produce combustibilul pentru centrala nucleara de la Cernavoda, uitand de amanuntul cu independenta energetica. Un domn ministru ne abureste cu doctoratele plagiate si ne informeaza ca in trei zile de dezbatere publica nu a avut timp sa afle despre situatia din <<gradinita groazei>>, aflata in Capitala. O doamna ministru ne spune ca nu se poate face noua lege a salarizarii, in conditiile in care pentru demnitari s-au triplat salariile, iar pentru parlamentari si alte categorii s-au legiferat pensiile speciale”, si-a postat Basescu rechizitoriul pe Facebook.

Klaus Iohannis

Dupa ce la articulat si pe Dacian Ciolos (”Un domn prim-ministru ne spune ca au fost utilizate cartele telefonice romanesti in organizarea atentatelor teroriste din Europa, dupa care ne spune ca nu este ofiter acoperit fara sa-l fi intrebat nimeni ceva), Basescu si-a indreptat tirul direct catre Klaus Iohannis: ”Am inteles toti ca este vorba despre un guvern de functionari bruxellezi de categorie inferioara, aflati in concediu la Bucuresti, al caror obiectiv este doar acela de a-si imbunatati CV-ul in care sa-si adauge si titlul de ministru. Avem un guvern inutil. Ce ne facem cu <<Guvernul Meu>>, domnule presedinte?”.

author avatar
National
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger