AcasăPolitica”Chelnerul” si ”puturosul”, reglare de conturi la TV

”Chelnerul” si ”puturosul”, reglare de conturi la TV

Desi au promis ca nu-si mai spala rufele in public, cei doi co-presedinti ai USL nu rezista tentatiei de a se discredita reciproc in public.

Crin Antonescu l-a comparat pe Victor Ponta cu un chelner

Dupa negocierile esuate de luni dimineata, Crin Antonescu si Victor Ponta au dat fuga in studiourile TV, de unde si-au revarsat veninul unul asupra celuilalt. ”Domnul Antonescu nu stie cum functioneaza Guvernul. Eu desemnez domeniile pe care le coordoneaza fiecare vicepremier in parte”, a aruncat Ponta prima piatra. Intrat in emisiune dupa premier, Antonescu nu s-a lasat mai prejos, atacandu-l extrem de dur pe partenerul sau de la PSD.

”Nu eu, a doua zi dupa o victorie coplesitoare, m-am dus sa inchei pact cu Traian Basescu. Nu eu, a doua zi dupa ce sapte milioane jumatate de romani au votat intr-un fel, m-am dus sa-mi dea Barroso lista de comenzi ca la chelneri. Declaratia acestuia a fost taxata ulterior de Victor Ponta:  ”De cand e prieten cu Basescu, domnul Antonescu are acelasi limbaj ca el. Cred ca prima data cand il va intalni Antonescu pe Barroso, o sa-i transmita aceste lucruri si e suficient, eu nu intentionez sa ii raspund nici lui Basescu, nici lui Antonescu la acest gen de declaratii. Eu am foarte multa treaba, iar dansii au foarte mult timp”.

author avatar
Adelina Ionicel
808 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger