AcasăPolitica„Buldogul” Blaga adulmeca la poarta UDMR

„Buldogul” Blaga adulmeca la poarta UDMR

Parlamentarii UDMR se bucura de toata atentia liberalilor

Dupa ce le-a promis udemeristilor, fara prea mare succes ce-i drept, o frumoasa relatie atat in opozitiei, cat si la putere, co-presedintele PNL Vasile Blaga isi incearca din nou norocul.

Parlamentarii UDMR se bucura de toata atentia liberalilor

Incuiat in trecut de raspunsul scurt al lui Kelemen Hunor – „daramam Guvernul, dar ce punem in loc”, Blaga  a  apelat la o noua strategie„Vom depune o motiune de cenzura in prima parte a lunii iunie. Va fi o motiune de nerefuzat. De asemenea, avem un program de guvernare bine pregatit, care a fost discutat cu societatea civila, cu partenerii sociali si pe care l-am prezentat si celorlalte forte politice, incercand in felul acesta sa cream o masa critica”, a declarat co-presedintele PNL. In context, acesta a tinut sa-i perie suplimentar pe parlamentarii maghiar, constient ca succesul motiunii depinde si de voturile acestora. „Optam pentru venirea cat mai rapida la guvernare. Ne dorim foarte mult si de aceea sunt atatea discutii si avem in permanenta intalniri cu celelalte forte politice.

Vasile Blaga se lauda cu o motiune „de nerefuzat”

Luni o sa reincepem discutiile cu UDMR, ca sa creezi acea masa critica prin care sa ajungi la guvernare. (…) Gandim o tema care a fost pe agenda cetatenilor, s-au pronuntat foarte clar, inclusiv la alegerile prezidentiale si care sa fie sustinuta de toti parlamentarii, indiferent de zona politica”, a mai spus Vasile Blaga.

 

author avatar
Adelina Ionicel
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger