AcasăNewsPolitia Romana: cautati voi pedofilul!

Politia Romana: cautati voi pedofilul!

În timp ce Poliţia caută informaţii, pedofilul se plimbă prin cartiere în căutare de marfa nouă

Politia a postat noi poze cu pedofilul din Drumul Taberei. Asa dupa cum ne si asteptam, aceasta institutie de forta a statului a cerut ajutorul populatiei pentru prinderea perversului.

În timp ce Poliţia caută informaţii pedofilul se plimbă prin cartiere în căutare de marfa nouă

Da, asa se face cam in toata lumea, se solicita informatii de la populatie. Numai ca, in alte tari, politia se mai si lupta cu carteluri internationale ale drogurilor, cu imigratia agresiva si traficul de persoane, cu contrabandistii de tigari si comerciantii ilegali de arme, cu mafia si gastile care vand heroina pe la colturi si cu criminalii in serie. In acest timp, la noi, sefii Politiei din diverse judete stau la sprit cu infractorii de mare succes, ilustrand o zicala mai veche, aceea care spune ca prietenul cel mai bun al delincventului este … politistul. Avem Jandarmerie, Politie Nationala si Politie Locala. Astia sunt aia vizibili. In Bucuresti, se vantura, probabil cateva mii de uniforme, dar nu pot sa incolteasca un pedofil nemernic, tot populatia trebuie sa puna mana pe jegos. In afara de a parli taximetristi si soferi care conduc matoi, cu ce se mai lupta Politia Romana? Ce a eradicat ea in ultimii cinci ani, sa zicem? Mie mi s-a furat masina, spre exemplu, si am gasit-o cu baietii de cartier, nu ajutat de mana plictisita a legii. Atunci ce fac politistii? Clanurile, indiferent de nume, de la sportivi la camatari, sunt bine-mersi. Hotii tropaie prin cluburi, crasme si autobuze mai ceva ca pe vremea lui Ceasca, si daca n-ar mai fi plecat pe la produs pe afara, mai-mai ca i-ar fi depasit pe sticleti ca numar, valoare si experienta. E drept, unii gabori mai terorizeaza ocazional niste amarate de curve de sosea, dar restul de agenti oare chiar nu pot renunta la doua-trei din cele opt ore obigatorii de spart seminte cu nasu-n Facebook? Si nici la jumate din orele dedicate deslusirii gravelor enigme din filmele porno de pe net? Haideti, bre, va rugam, capturati si voi un pedofil sexagenar. Hai, ca nu-i vreun mintos ca Vantu, nu e nici vreun maestru al deghizarii precum Arsene Lupin si nici nu bate ca Chuck Norris sau ca masina de cusut Ileana. E numai un martalog dus cu pluta d.p.v. sexual. Sau trebuie sa vina iarasi minerii sa va ajute la facut ordine, ca sunteti, inca odata, traumatizati?

author avatar
Catalin Dumitrescu
447 afisari

1 COMENTARIU

  1. MARE DREPTATE AVEȚI: „In acest timp, la noi, sefii Politiei din diverse judete stau la sprit cu infractorii de mare succes, ilustrand o zicala mai veche, aceea care spune ca prietenul cel mai bun al delincventului este … politistul.”
    La Argeș, săptămâna trecută adjunctul șefului IPJ Argeș – cms.șef GHERGHE, a chefuit (a băut mult)cu mai mulți infractori (unii dintre ei, politicieni)o noapte întreagă, timp în care polițistul se credea mare filosof. În realitate acest polițist, cunoscut ca protector al interlopilor (Clanul de la Mărăcineni-Crăciun),s-a lăudat cu puterea lui politică,cu faptul că oricând are mai mulţi primari și pe președintele CJ Argeș care îl susțin în toate demersurile sale infracționale. Despre subordonaţi Gherghe a spus că sunt nişte proşti care nu cunosc filosofia infractorului, nişte nulităţi, ZERO. Ce părere aveți domnule inspector general DESPESCU ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger