AcasăNewsUn roman a gasit 30.000 de euro si i-a dus la Politie....

Un roman a gasit 30.000 de euro si i-a dus la Politie. Se cauta proprietarul!

(foto: cugetliber)

Politia romana a anuntat, vineri dimineata, ca sunt in cautarea unei persoane care a pierdut o importanta suma de bani pe un bulevard din Capitala. Banii au fost gasiti de un tanar de 21 de ani, care i-a predat politiei.

(foto: cugetliber)

La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, un tanar in varsta de 21 de ani a anuntat agentii de politie ca a gasit o importanta suma de bani, in timp ce se deplasa pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6.

“Politistii s-au deplasat de urgenta in zona in care se afla tanarul, procedand la inventarierea banilor, ocazie cu care s-a constat ca era vorba despre o suma de bani in valuta ce depasea 30.000 de euro. Politistii bucuresteni au ridicat banii in vederea continuarii cercetarilor si a identificarii persoanei care i-a pierdut” a anuntat, vineri, Politia romana, intr-un comunicat de presa.

Totusi, nici pana in prezent nu s-a reusit identificarea beneficiarului acelei sume. Astfel, politistii bucuresteni fac un apel catre persoana care a pierdut banii sau orice alta persoana care poate da informatii “de natura a clarifica aceasta situatie” sa se prezinte la Sectia 22 Politie, din sectorul 6.

Totodata, in comunicat se mai atrage atentia, celor care vor sa-si insuseasca suma de bani desi nu le apartine, ca “in conformitate cu prevederile art. 292 din Codul Penal, declararea necorespunzatoare a adevarului facuta in fata organelor de politie, reprezinta infractiunea de fals in declaratii si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda”.

author avatar
Alina Costache
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger